Kombucha brouwen – workshop Januari

Je hebt het misschien wel al eens geproefd, of je hebt er over gehoord, en je hebt misschien al eens zo’n rare ‘zwam’ gezien. Maar het hoe en wat.. Tja, dat is je nog niet duidelijk. Maar je bent wel nieuwsgierig! En daarom is er een workshop ‘Kombucha brouwen’!

// Wat gaan we doen?
Je krijgt uitleg over wat kombucha is, je proeft verschillende varianten, en je leert hoe je zelf kombucha moet brouwen en verzorgen :). Tevens leer je over de ‘verzorging’, variaties en ga je naar huis met een eigen scoby met startersvloeistof (dan weet je wat dat is en waarom je dat nodig hebt), en een pot, zodat je zelf aan de slag kunt!

// Praktische gegevens
Donderdag 16 januari 2020
Tijd: 19.30-21.00 uur
Waar: Kaffeetaria, Saffierlaan 10, 3523 RC Utrecht. Op loopafstand van station Utrecht Vaartsche Rijn, of bushalte Smaragdplein

// Kosten
EUR 29,- p.p. inclusief proeverij, een pot en een scoby (zo’n ‘zwam’ 😉 en startersvloeistof zodat je meteen zelf aan de slag kunt.

Aanmelden kan via dit formulier.

© 2020 PERMACULTOURS | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.