Kombucha brouwen – workshops Februari

De februari workshops zijn geprikt! Donderdag 13 en zondag 16 februari kun je weer meedoen!

Je hebt het misschien wel al eens geproefd, of je hebt er over gehoord, en je hebt misschien al eens zo’n rare ‘zwam’ gezien. Maar het hoe en wat.. Tja, dat is je nog niet duidelijk. Maar je bent wel nieuwsgierig! En daarom is er een workshop ‘Kombucha brouwen’!

// Wat gaan we doen?
Je krijgt uitleg over wat kombucha is, je proeft verschillende varianten, en je leert hoe je zelf kombucha moet brouwen en verzorgen :). Tevens leer je over de ‘verzorging’, variaties en ga je naar huis met een eigen scoby met startersvloeistof (dan weet je wat dat is en waarom je dat nodig hebt), en een pot, zodat je zelf aan de slag kunt!

// Praktische gegevens
Donderdag 13 februari 2020 – Tijd: 19.30 – 21.00 uur

Zondag 16 februari 2020 – Tijd: 14.00 – 15.00 uur.

Waar: Kaffeetaria, Saffierlaan 10, 3523 RC Utrecht. Op loopafstand van station Utrecht Vaartsche Rijn, of bushalte Smaragdplein.

// Kosten
EUR 29,- p.p. inclusief 1x koffie/thee, kombuchaproeverij, een pot en een scoby (zo’n ‘zwam’ 😉 en startersvloeistof zodat je meteen zelf aan de slag kunt.

Aanmelden kan via dit formulier.

Let op: er is een minimum van 4, en een maximum van 6 mensen. Heb je zelf al een klein clubje bij elkaar, stuur me dan een mailtje om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

© 2020 PERMACULTOURS | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.