Activiteit op maat

Wil jij graag een activiteit voor jou en je collega’s/vriendinnen/buren/voetbalclub organiseren, maar weet je eigenlijk niet wat? Je wilt niet zomaar wat doen, maar je wilt eigenlijk ook dat je wat leert, en dat je bezig bent. Wellicht kan permacultours je dan verder helpen!

We bieden verschillende workshops die (natuurlijk!) een relatie hebben met permacultuur. Zo kunnen we je meer vertellen over het maken van kombucha en je tig verschillende versies laten proeven. We kunnen je meenemen op de fiets (of een bus als de afstand toch net wat te groot is) naar/langs verschillende projecten en je zo bv een voedselbos showen, of een sociaal permacultuurproject als een buurttuin, of we laten je zien hoe kinderboerderij x een wormenhotel gemaakt heeft en hoe ze het gebruiken. Een greep uit ons repertoire:

  • fietstour Drachten
  • fietstour Amsterdam
  • fietstour Utrecht
  • fietstour Nijmegen
  • workshop/proeverij kefir brouwen
  • workshop/proeverij kombucha brouwen

Lijkt je dit wat, of wil je het nét wat anders? Wil je iets nieuws in jouw buurt? Laat het ons dan weten en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen! We zijn ook mobiel en komen op locatie.

fotocredits Liesbeth Dinnissen

© 2024 PERMACULTOURS | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.