Exclusieve rondleiding Yggdrasil

Met een kleine groep een exclusieve rondleiding krijgen op permacultuurparadijs Yggdrasil? Dat kan! Op zaterdag 16 mei stelt Yggdrasil (van Frank Anrijs, ook wel bekend van Natuurlijke Moestuin) haar permacultuurparadijs exclusief voor ons open! Er is plaats voor maximaal 25 mensen!

// Zaterdag 16 mei 2020

// Tijd: 10.00-16.00 uur

  • ontvangst koffie & thee
  • rondleiding door de tuin ( een greep uit wat er te zien is: demonstratietuinen met diverse soorten bodembedekking, een poel met flowforms, vlechtwerken, een takkenril, kleinschalige waterzuivering, zelfpluktuin voor (klein) fruit, composttoilet met gebouwtje in leem en houtblokken met groendak, levende bouwsels, kruiden- en groentespiraal, insectenhotel, strobalengebouw)
  • vrij rondkijken in de tuin
  • lunch met soep & brood (optioneel)
  • uitleg over de schijnbare chaos-theorie
  • mogelijkheid om al je vragen te stellen 🙂
  • mogelijkheid om inkopen te doen in de biohoeve (tussen 10u en 13u)
  • mogelijkheid om boeken van Frank Anrijs met korting te kopen

// Locatie: Yggdrasil, Vissenakenstraat 381, 3300 Tienen, België

// Kosten: 25,- p.p. (inclusief koffie, thee). Je kunt gebruik maken van soep & brood, voor 10 euro. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.

Omdat het een exclusief bezoek is, is er een maximum aantal deelnemers bij deze permacultour. Dit is gesteld op 25 personen. Het minimum aan deelnemers waarbij de permacultour doorgaat is 20.

We beseffen ons dat het niet naast de deur ligt (zowaar in een ander land!). We hebben de opties overwogen om een bus te huren, maar omdat het qua herkomst van de deelnemers, ingewikkeld, en qua prijs ontzettend duur zou worden, hebben we niet voor deze optie gekozen. We nodigen jullie van harte uit om in het facebookevent om een lift te vragen of zitplaatsen in je auto aan te bieden als je met de auto wilt gaan.

>> Aanmelden vóór 6 april kan hier: aanmeldformulier  

© 2024 PERMACULTOURS | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.