Foto’s?

Ja je kunt ook foto’s van ons bewonderen, op instagram. Het account waar we onder te vinden zijn is @homesteadhuitema (https://www.instagram.com/homesteadhuitema/). Hier staan allerlei foto’s gerelateerd aan het ‘nowadays urban homesteading living in an appartment’. Oftewel; hoe je zoveel mogelijk zelfvoorzienend kunt zijn, in deze tijd, terwijl je op een appartement woont. Tja, en dat klinkt wat dubbelzinnig natuurlijk, want een ‘appartement’ en ‘zelfvoorzienend’ gaan niet echt samen. Zie hier mijn dagelijkse struggle. Maar omdat ik (Afke) dan ‘toch maar’ roei met de riemen die ik heb, post ik beelden van mijn balkonjungle (in wording, het is immers nog geen lente), mijn (ingemaakte of zelf gedroogde) voedsel en andere gewoon ‘mooie’ plaatjes die ergens een relatie met permacultuur hebben.

>> Check it out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 PERMACULTOURS | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.