Zelf kombucha brouwen?

Zondag 16 augustus is er weer een workshop kombucha brouwen!

// Wat Je hebt het misschien wel al eens geproefd, of je hebt erover gehoord, en je hebt misschien al eens zo’n rare ‘zwam’ gezien. Maar het hoe en wat.. Tja, dat is je nog niet duidelijk. Je wilt eigenlijk het eens allemaal horen, met eigen ogen zien én proeven.

Je bent supernieuwsgierig! En daarom is er een workshop ‘Kombucha brouwen’!

// Wat gaan we doen? >> Je krijgt uitleg over wat kombucha is, en ziet hoe je thuis aan de slag kunt met het brouwen. Je proeft verschillende varianten (en raadt welke ingrediënten er in zitten) zodat je thuis ook weet hoe het ongeveer ‘hoort’ te smaken. Tevens leer je over de ‘verzorging’, hoe je kunt variëren en hoe het er NIET uit moet zien. Daarna ga je naar huis met een eigen scoby met startersvloeistof (dan weet je wat dat is en waarom je dat nodig hebt), en een pot, zodat je zelf aan de slag kunt! In de geupgrade variant van de workshop laat ik je ook het proces zien hoe je zelf de kombucha kunt maken (live zodat je het thuis na kunt doen) en krijg je een uitgebreid pakket mee naar huis, zodat je met 5 verschillende smaken kunt experimenteren!

// Praktische gegevens >> Zondag 16 augustus 2020 * 11.00-13.30 uur

Waar: Kaffeetaria, Saffierlaan 10, 3523 RC Utrecht. Op loopafstand van station Utrecht Vaartsche Rijn, of bushalte Smaragdplein

// Kosten EUR 45,- p.p. Dat is dan inclusief alles wat hierboven genoemd staat (kombuchaproeverij, een pot, scoby (‘zwam’ in de volksmond) en startersvloeistof zodat je thuis meteen zelf aan de slag kunt. En natuurlijk een kopje koffie of thee:)

Je kunt het bedrag van tevoren overmaken, of ik stuur je een Tikkie. Informatie hierover krijg je bij aanmelding.

// Aanmelden >> graag vooraf aanmelden vóór zondag 9 augustus. Dat kan via het volgende formulier:

https://forms.gle/Vjmqsc31FPZWjdur7

We houden rekening met de Corona-regels, en zitten in een zaaltje bij Kaffeetaria, met genoeg ruimte voor iedereen.

Er is een maximum van 8 deelnemers. De aanmelding gaat op volgorde van betalingsbinnenkomst. Ben je nr 9 of volgende, dan krijg je bericht, en ben je de eerste voor een volgende workshop 🙂

Heb je nog vragen; check het fb-event, de fb-pagina, stuur me een chatbericht, whatsapp of whatever 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 PERMACULTOURS | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.