Zelf kombucha brouwen?

Zondag 28 juni is er weer een workshop kombucha brouwen!

// Wat Je hebt het misschien wel al eens geproefd, of je hebt erover gehoord, en je hebt misschien al eens zo’n rare ‘zwam’ gezien. Maar het hoe en wat.. Tja, dat is je nog niet duidelijk.

Je bent supernieuwsgierig! En daarom is er een workshop ‘Kombucha brouwen’!

// Wat gaan we doen? >> Je krijgt uitleg over wat kombucha is, en hoe je thuis aan de slag kunt met het brouwen. Je proeft verschillende varianten (en raadt welke ingrediënten er in zitten) zodat je thuis ook weet hoe het ongeveer ‘hoort’ te smaken. Tevens leer je over de ‘verzorging’, hoe je kunt variëren en hoe het er NIET uit moet zien. Daarna ga je naar huis met een eigen scoby met startersvloeistof (dan weet je wat dat is en waarom je dat nodig hebt), en een pot, zodat je zelf aan de slag kunt!

// Praktische gegevens >> Zondag 28 juni 2020 * 11.00-12.30 uur

Waar: Kaffeetaria, Saffierlaan 10, 3523 RC Utrecht. Op loopafstand van station Utrecht Vaartsche Rijn, of bushalte Smaragdplein

// Kosten EUR 29,- p.p. inclusief een kopje koffie/thee, kombucha-proeverij, een pot, een scoby (zo’n ‘zwam’ 😉 en startersvloeistof zodat je meteen zelf aan de slag kunt. Je kunt het bedrag van tevoren overmaken, of ik stuur je een Tikkie.

// Aanmelden Dat kan via het volgende formulier: https://forms.gle/DXSZqBSTruWEHYQNA

Er is een minimum aantal deelnemers van 4, en een maximum van 6. De aanmelding gaat op volgorde van betalingsbinnenkomst. Ben je nr 7 of volgende, dan krijg je bericht, en ben je de eerste voor een volgende workshop 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 PERMACULTOURS | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.